Preskočiť na obsah
Home » Timeline Stories » Dragsburgovci

Dragsburgovci

Drag show v Bratislave

Jedným z našich najobľúbenejších podujatí sa stali Dragsburgovci, drag show, ktorá sa koná priamo v srdci Bratislavy. Tento program je určený nielen pre stálice na DRAG scéne, ale aj pre nové talenty, ktoré sa chcú prezentovať ako drag performerky.

Dragsburgovci ponúkajú jedinečnú príležitosť na vystúpenie a osvetlenie talentovaných umelcov, ktorí sa snažia nájsť svoje miesto v drag komunite. Naši stáli drag performeri, známi a uznávaní vo svojej oblasti, sa delia o pódium s novými tvárami, čím vytvárajú priestor na vzájomnú podporu, inšpiráciu a rast.

Každá show je pre divákov jedinečným zážitkom plným energie, kreativity a zábavy. Publikum má možnosť zažiť rôznorodé vystúpenia, ktoré kombinujú spev, tanec a divadelné umenie. Tieto večery sú oslavou rozmanitosti a autenticity, pričom sa snažíme vytvoriť atmosféru, kde sa všetci môžu cítiť vítaní a akceptovaní.

Dragsburgovci sa stali dôležitou súčasťou našej komunity a platformou pre drag kultúru v Bratislave, a to nielen ako miesto zábavy, ale aj ako priestor na vzájomné spojenie a podporu umelcov.